Bezoekersdag 22/9: vooraf inschrijven!

Op zaterdag 22 september organiseert de vzw Omroepmuseum in het Radiohuis in Leuven uitzonderlijk (!) in de voormiddag en de namiddag een geleid bezoek voor individuele geïnteresseerden. In kleine groepen wandelt u door de permanente VRT-tentoonstelling 100+Jaar Radio en bezoekt u het Museumdepot. Daar demonstreren we enkele toestellen waarmee analoge radio gemaakt werd. U ontdekt er ook onze mooie, oude radiomeubels én onze uitgebreide verzameling radiotoestellen: van kristalontvanger tot DAB-radio.

Er zijn nog een uiterst beperkt aantal plaatsen voor het bezoek om 10u. Na het onthaal met koffie en thee nemen onze radiogidsen u gedurende anderhalf uur op sleeptouw door de expo en het museumdepot. Om 14u start een gelijkaardige toer, daarvoor zijn er nog iets meer plaatsen.

Vooraf inschrijven is absoluut noodzakelijk, vol is vol!

Interesse? Meld u dan zo snel mogelijk per email op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarbij uw voorkeur voor de voor- of namiddag.

We verwittigen u binnen de twee dagen of we uw aanvraag voor 22/9 kunnen honoreren. Indien niet, dan wordt u voor een volgende datum uitgenodigd.

Deelname kost  6 € per persoon, vooraf te storten op rekening BE70 9790 3651 2825 van het Omroepmuseum.

Het museumdepot bevindt zich in het Radiohuis, Boekhandelstraat 2, 3000 Leuven (zij-ingang gothische stadhuis in het centrum). 12' stappen vanaf het NMBS-station. Betalende parking Bond (aan station) of Ladeuze.