Wij zijn een enthousiaste groep vrijwilligers, veelal oudgedienden van de openbare omroep of medewerkers van bedrijven uit de sector, die u graag willen laten delen in hun passie: de grote en kleine geschiedenis van de technologische evolutie van radio en televisie in Vlaanderen.

In de loop der jaren hebben wij een hele collectie opgebouwd. De nadruk ligt op de uitzendkant van het omroepgebeuren – camera’s, opnametoestellen, microfoons, studio’s, zendapparatuur, noem maar op - maar we hebben ook een collectie consumerapparatuur - radio’s, televisietoestellen, bandopnemers, transistorradio’s - die de omroepgeschiedenis overspant.

Wat u op de site terugvindt onder de knop “Uit de collectie”, is voorlopig maar een klein gedeelte van onze collectie. Wij zullen ons aanbod geleidelijk vergroten met interessante, belangrijke en merkwaardige objecten en onderwerpen. Hebt u suggesties, vragen, opmerkingen, maar ook aanvullingen of correcties bij de inhoud van de site of de beschrijving van de toestellen, stuur dan gerust een bericht naar Contactformulier.