start2-600.jpg

Zin om met uw vereniging, club of informeel groepje de radio-afdeling van de vzw Omroepmuseum in het Radiohuis in Leuven te bezoeken? Dan moet u zeker een afspraak met ons maken.

Groepsbezoeken kunnen we  u het hele jaar door aanbieden, zowel in de voor- als de namiddag, maar altijd enkel na afspraak.

U wordt onthaald met een kopje koffie of thee. De rondleiding gebeurt in kleine groepjes en duurt ruim anderhalf uur.
Onze vrijwilligers zijn allemaal voormalige radiomedewerkers. Zij begeleiden u  met enthousiasme door de VRT-tentoonstelling 100+jaar Radio en demonstereren in het museumdepot met historische toestellen hoe analoge radio gemaakt werd. Wedden dat u tussen onze antieke radiomeubels en de uitgebreide collectie oude radiotoestellen een beetje nostalgisch wordt?

Voor een groep van minimum 15 deelnemers en maximum 30 personen betaalt u 6 euro per deelnemer.

Meer weten? Klik hier voor het contactformulier of stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Het museumdepot bevindt zich in het Radiohuis, Boekhandelstraat 2, 3000 Leuven. Dat is aan een zij-ingang van het historische stadhuis, en een kwartiertje stappen vanaf het station. Betalende parkeergelegenheiden zijn onder meer parking Bond (aan het station) en Ladeuze onder het gelijknamige plein.

__________________________________________